Un bărbat infectat cu Sars-Cov-2 a încercat să fugă din zona de carantinare. Se grăbea la supermarket
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bărbat a fost prins de polițiști în timp ce încerca să fugă din zona de carantinare.

Un bărbat infectat cu Sars-Cov-2 din localitatea Iveşti, domiciliat în zona unde a fost instituită carantina, s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să iasă din zonă printr-o lizieră situată la marginea localităţii.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului (IJJ) Galaţi , o patrulă de jandarmerie aflată în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna Iveşti a observat un autoturism care încerca să iasă din zona carantinată, printr-o lizieră situată la marginea localităţii. Întrucât drumul prin lizieră era blocat cu pământ, jandarmii au observat că acesta a încercat să îşi facă loc cu ajutorul unei lopeţi. Când a văzut patrula, bărbatul  a părăsit locul respectiv și a intrat în localitate, dar a fost oprit de către jandarmii aflaţi în filtrul instituit pe DN25.

În autoturism a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 ani, domiciliat în zona carantinată, care a declarat că dorea să iasă din localitate pentru a merge la cumpărături într-un supermarket din Tecuci. El a fost condus la domiciliul declarat pentru carantină, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

Joi, 22 octombrie, la ora 14:50, patrula de jandarmerie aflată în serviciu de asigurare a ordinii publice în comuna...

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați pe Vineri, 23 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel