Un bărbat s-a scăpat pe el când a fost încătușat de polițiști, în Cluj-Napoca
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Un maramureșan suspectat de trafic de droguri s-a scăpat pe el când polițiștii l-au încătușat, într-o parcare din Cluj-Napoca. 

Incident fără precedent în parcarea unui supermarket din cartierul Grigorescu din Cluj Napoca. Un bărbat suspectat de trafic de droguri a fost prins și încătușat de polițiști, moment în care s-a scăpat pe el. 

Bărbatul se afla la volanul unei mașini Opel, înmatriculată în județul Maramureș, și fugea de Poliție, scrie emaramures.ro. Ajuns în parcarea cu pricina, a abandonat autoturismul și a încercat să scape de privirile oamenilor legii, dar polițiștii l-au prins și l-au încătușat. 

În momentul încătușării, bărbatul s-a scăpat pe el. 

Autoturismul Opel a fost ridicat și, potrivit IPJ Cluj, 'în cauză sunt activităţi încă în desfăşurare, neputând fi oferite informaţii în acest moment'.

Tot în Cluj-Napoca: 

Judecător amenințat cu moartea de un om de afaceri

Un om de afaceri din Cluj este acuzat că l-a amenințat cu moartea pe judecătorul care i-a menținut controlul judiciar după ce ar fi hărțuit o avocată.

Suspectul a trimis mesaje de amenințare pe adresa de corepondență a Judecătoriei Cluj-Napoca, în decembrie 2019, unele dintre mesaje conținând expresii precum „aș putea pune în mai puțin de o secundă pe offline pe cineva” ori „nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”, cel din urmă făcând referire la avocata pe care inculpatul este acuzat că a hărțuit-o, conform clujust.ro. (Citește continuarea articolului AICI.)

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Viața în piețele din Cluj: Nu suntem susținuți concret pentru munca noastră. Când tragem linie, nu merită. Lucrez în pierdere / foto

O femeie care și-a vândut bebelușul cu 2.100 lei a fost lăsată în libertate

Hotărâre controversată a instanței. O femeie din Cluj care şi-a vândut în bebeluşul nou-născut a fost lăsată în libertate de judecători, transmitea recent Realitatea Plus. Curtea de Apel Cluj l-a achitat şi pe bărbatul care a cumpărat copilul. Individul a fost pedepsit pentru fals în declarații, dar nu și pentru trafic de minori. Mai exact, bărbatul a fost acuzat de fals în acte, după ce s-ar fi declarat tatăl copilului.

Totul s-a petrecut în anul 2019, atunci când un bărbat în vârstă de 54 de ani din Huedin a cumpărat un nou-născut pentru care a plătit suma de 2.100 de lei. Cazul a ajuns în atenția poliției și a fost deschis un dosar penal care a ajuns în instanță. (Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel