Un bărbat și-a ucis fiica de 17 ani, după ce l-a acuzat că a abuzat-o
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Un bărbat a fost găsit vinovat de uciderea fiicei sale de 17 ani. Înainte de dispariția ei, fata i-a spus mamei că individul a batcojorit-o timp de câțiva ani. 

Scott W., un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Anglia, a fost găsit vinovat de uciderea fiicei de 17 ani. A trecut un an de la dispariția ei, dar trupul nu a fost descoperit, scrie The Sun.

Pe 18 iulie 2020, Scott W. a luat-o pe Bernadette W. din casa bunicilor săi. De atunci, adolescenta de 17 ani nu a mai fost văzută. 

Cu puțin timp înainte, Bernadette W. i-a spus mamei sale că, timp de câțiva ani, Scott W. a abuzat-o sexual și că a spionat-o cu o cameră ascunsă. Mamei ei nu a crezut-o. 

Bărbatul, care nu este tatăl biologic al fetei, i-a dus pe anchetatori pe piste greșite. De altfel, și mama ei a susținut că fata ar fi fugit din autoturismul său. 

După ce și-au dat fiica dispărută, cei doi au trimis mesaje de pe telefonul ei și de pe conturile de social media. 

Într-un final, Scott și Sarah W. au ajuns în fața instanței. Bărbatul a fost acuzat de uciderea adolescentei, iar femeia, de obstrucționarea justiției. Ieri, 26 iulie 2021, Scott W. a fost găsit vinovat. 

Tot în UK: Un tânăr a fost ucis după ce fosta iubită l-a chemat la ea acasă

Cu promisiunea unei nopți de dragoste și câteva fotografii indecente, o tânără l-a ademenit pe fostul iubit la ea acasă. Femeia l-a torturat până la moarte pe fostul iubit, alături de alți bărbați, pe 24 iulie 2020, au stabilit anchetatorii. 

Patru bărbați și două femei, respectiv Carol și mama ei, au fost găsiți vinovați de uciderea lui Lee M. și urmează să fie condamnați, deși nu au recunoscut crima. 

Lee M., în vârstă de 26 de ani, din Cumbria, Marea Britanie, îi datora bani unui traficant de droguri care o cunoştea pe fosta lui iubită. Traficantul de droguri a convins-o pe Carol E. să-și ademenească fostul iubit la ea acasă pentru o noapte de dragoste, care s-a încheiat însă cu o crimă. 

Tânărul a ajuns la fosta iubită în jurul orei 2 dimineața și a fost torturat timp de două ore de către trei bărbați. El a fost legat de scaun, lovit cu pumnii și picioarele și biciuit, potrivit The Sun

Aflat în stare de inconștiență, tânărul a fost înfășurat într-un covor, dus la un râu cu mașina mamei lui Carol E. și aruncat în apă. Tatăl unuia dintre cei trei bărbați i-a aruncat telefonul și a ars hainele. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel