Un bărbat și-a ucis soția cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă
Autor: Andrada Oana pe 13 oct, 23:18 | Internațional

Imagine de P. Schreiner de la Pixabay

Un bărbat și-a ucis soția cu ajutorul unei cobre, după ce prima dată a încercat să o omoare cu o viperă, dar n-a reușit. 

Sooraj K., un bărbat din India, a primit două condamnări la închisoare pe viață pentru că și-a ucis soția cu ajutorul unei cobre, transmite BBC. Totodată, el a fost obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii, adică peste 6.600 de dolari. 

Bărbatul a fost arestat anul trecut după ce soția sa, Uthra, a murit mușcată de cobră. Familia tinerei de 25 de ani s-a plâns că Sooraj K. o hărțuia pentru zestre și astfel, poliția a demarat o anchetă. 

În această săptămână, Sooraj K. a fost găsit vinovat. Pare-se că bărbatul a eliberat o cobră în patul soției sale, în timp ce ea dormea. În cele din urmă, Uthra a fost găsită moartă. 

Cu câteva săptămâni înainte să fie ucisă, Uthra fusese mușcată de o viperă. Când a fost atacată de cobră, tânăra încă se recupera după prima mușcătură. În urma cercetărilor s-a stabilit că Sooraj K. a fost și autorul tentativei cu mușcătura de viperă.

Polițiștii au mai arestat în cauză un bărbat care l-a ajutat pe Sooraj K. să găsească șerpii. 

Acuzațiile se întind pe circa 1.000 de pagini, arată site-ul indian LiveLaw. Potrivit procurorilor, cazul este "extrem de rar". 

VEZI ȘI: Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală

Tot în India: O mireasă care a murit la nuntă a fost înlocuită de sora ei. 'Cadavrul era într-o cameră alăturată'

O mireasă a murit la nuntă, după ce a suferit un atac de cord. La fața locului a fost chemat un medic, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, scrie Daily Mail.

Pentru continuarea evenimentului însă, familiile au găsit o soluție. 

Familiile mirelui și a miresei au fost de acord că evenimentul trebuie să continue prin înlocuirea femeii cu sora ei. Astfel, trupul neînsuflețit al primei mirese a fost dus într-o cameră alăturată pe parcursul festivităților. Ulterior, ea a fost incinerată.

Fratele miresei a  spus că 'este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă', adăugând că 'nu știam ce să facem în această situație.' (Știrea, AICI.)

 

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri