Un bărbat și-a ucis soția cu o cobră, după ce nu a reușit să o omoare cu o viperă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de P. Schreiner de la Pixabay
Imagine de P. Schreiner de la Pixabay
Un bărbat și-a ucis soția cu ajutorul unei cobre, după ce prima dată a încercat să o omoare cu o viperă, dar n-a reușit. 

Sooraj K., un bărbat din India, a primit două condamnări la închisoare pe viață pentru că și-a ucis soția cu ajutorul unei cobre, transmite BBC. Totodată, el a fost obligat să plătească o amendă de 500.000 de rupii, adică peste 6.600 de dolari. 

Bărbatul a fost arestat anul trecut după ce soția sa, Uthra, a murit mușcată de cobră. Familia tinerei de 25 de ani s-a plâns că Sooraj K. o hărțuia pentru zestre și astfel, poliția a demarat o anchetă. 

În această săptămână, Sooraj K. a fost găsit vinovat. Pare-se că bărbatul a eliberat o cobră în patul soției sale, în timp ce ea dormea. În cele din urmă, Uthra a fost găsită moartă. 

Cu câteva săptămâni înainte să fie ucisă, Uthra fusese mușcată de o viperă. Când a fost atacată de cobră, tânăra încă se recupera după prima mușcătură. În urma cercetărilor s-a stabilit că Sooraj K. a fost și autorul tentativei cu mușcătura de viperă.

Polițiștii au mai arestat în cauză un bărbat care l-a ajutat pe Sooraj K. să găsească șerpii. 

Acuzațiile se întind pe circa 1.000 de pagini, arată site-ul indian LiveLaw. Potrivit procurorilor, cazul este "extrem de rar". 

VEZI ȘI: Un bărbat a orbit și a rămas paralizat după ce a fost mușcat de o cobră regală

Tot în India: O mireasă care a murit la nuntă a fost înlocuită de sora ei. 'Cadavrul era într-o cameră alăturată'

O mireasă a murit la nuntă, după ce a suferit un atac de cord. La fața locului a fost chemat un medic, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea, scrie Daily Mail.

Pentru continuarea evenimentului însă, familiile au găsit o soluție. 

Familiile mirelui și a miresei au fost de acord că evenimentul trebuie să continue prin înlocuirea femeii cu sora ei. Astfel, trupul neînsuflețit al primei mirese a fost dus într-o cameră alăturată pe parcursul festivităților. Ulterior, ea a fost incinerată.

Fratele miresei a  spus că 'este greu de crezut că un cadavru era într-o cameră alăturată, iar o nouă mireasă era pregătită pentru nuntă', adăugând că 'nu știam ce să facem în această situație.' (Știrea, AICI.)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel