Un bătrân de 74 de ani din Argeș a furat o mașină, apoi a murit într-un accident ciudat. Ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bătrân de 74 de ani din Argeș a furat o mașină, apoi a murit într-un accident ciudat. Ce s-a întâmplat / Foto: Pixabay
Un bătrân de 74 de ani din Argeș a furat o mașină, apoi a murit într-un accident ciudat. Ce s-a întâmplat / Foto: Pixabay
Un bătrân de 74 de ani din Argeș a murit într-un accident ciudat, după ce a furat o mașină.

Un bătrân de 74 de ani din Argeş a murit în urma unui gest inexplicabil. Deși nu avea permis de conducere, acesta a furat o maşină și a intrat cu ea violent în spatele altui autoturism, la scurt după ce o pornise, transmite Realitatea Plus. Impactul a fost fatal. 

Accidentul a avut loc pe drumul dintre Pitești și Brașov, în localitatea Mihăești din județul Argeș. Şoferul, un bărbat de 74 de ani din Stâlpeni, fără permis, a furat maşina unui cunoscut și a intrat cu viteză în prima maşină care a apărut pe şosea. La locul accidentului au ajuns imediat echipaje de la SMURD. Bătrânul a fost transportat la spital cu multiple traumatisme.  În pofida eforturilor medicilor, acesta a murit la spital.

Șoferul mașinii lovite din spate, un tânăr de 24 de ani din localitatea Băilești, Dolj, s-a trezit pur și simplu izbit cu putere din spate, fără să înțeleagă ce s-a întâmplat de fapt. Polițiștii iau în calcul şi sinuciderea şi încearcă să afle de la familia bătrânului ce l-ar fi putut determina pe bărbat să facă acest gest. Șoferul celeilalte mașini implicate în acest accident a scăpat cu răni minore.

VEZI ȘI: Accident neobișnuit în Botoșani. Un tânăr a fost lovit pe trecerea de pietoni de un CÂINE care alerga cu viteză - VIDEO

 

Microbuz plin cu copii, accident grav în Dâmbovița

Un microbuz de transport persoane și un autoturism s-au ciocnit, joi dimineață, pe DN 71, în apropierea localității Aninoasa, județul Dâmbovița.

Microbuzul implicat în accident transporta mai mulți copii, relatează Antena 3. Două persoane au rămas încarcerate. Ulterior,  cele două victime încarcerate au fost declarate decedate, iar cei nouă copii au fost transportați la spital (șase transportați de echipajele SMURD și SAJ, trei cu mijloace proprii până la sosirea forțelor de intervenție).

Polițiștii rutieri au făcut cercetări la fața locului pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea acestui accident. Un dosar penal a fost deschis în acest caz.

VEZI ȘI: VIDEO Microbuz plin cu copii, accident grav în Dâmbovița. Două persoane au murit - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel