Un bebeluş s-a născut în ambulanţa SMURD la Arad. "Ei sunt eroii acestei întâmplări și moașele copilului"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un bebeluş s-a născut în ambulanţa SMURD la Arad, chiar atunci când acesta a ajuns în curtea spitalului.

Medicii au intervenit în localitatea Ignești din Județul Arad, fiind anunțați că o tânără în vârstă de 24 de ani are contracții. Echipajul SMURD ajuns la fața locului au preluat-o pe femeie pentru a o duce de urgență la spital, dar bebelușul s-a născut în ambulanță, chiar în curtea spitalului.

"Salvăm vieți și dăm viața, de asta avem cea mai frumoasă meserie din lume! Tânăra de 24 ani însărcinată a fost preluată de echipajul SMURD al Detașamentului de Pompieri Sebiș din localitatea Ignești. Cei trei paramedici din echipaj au monitorizat-o permanent, avea contracții la interval de 1 minut. Pentru că nu aveau timp să ajungă cu ea la matern, au plecat direct spre spitalul din orașul Sebis iar când au ajuns în curtea spitalului, copilul nu a mai avut răbdare iar tânăra mămică a și născut în ambulanță sub supravegherea medicului din spital, doamna doctor Dima Claudia.

Echipajul SMURD a asistat la naștere, ajutând medicul și totul decurs foarte bine. Au adus pe lume un băiețel iar.după naștere au fost redirecționați spre Spitalul Matern din Arad. Pe drum au fost întâmpinați de un echipaj SAJ cu medic la care au predat pacientă și noul născut în stare foarte bună. Ei sunt eroii acestei întâmplări și "moașele" copilului, alături de doamna doctor Dima Claudia.", au scris reprezentanții ISU Arad pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel