Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari
Pixabay / Un BMW a luat foc pe o stradă din Militari
Un automobil marca BMW a luat foc pe o stradă din cartierul Militari.

Un automobil BMW a luat foc pe o stradă din cartierul Militari. Șoferul a ieșit la timp din mașină, iar un bărbat aflat în apropiere și care uda grădina a sărit în ajutorul șoferului până la venirea pompierilor. 

Incidentul s-a întâmplat pe strada Cărăbușului din cartierul Militari. Mașina în cauză este un BMW Seria 5 F30 și a luat foc în mers, șoferul scăpând teafăr din automobilul în flăcări. În urma incendiului nu au existat alte victime, deși mulți curioși s-au adunat pentru a vedea ceea ce se întâmplă. Poliția a încercat să țină mulțimea adunată la distanță, în timp ce pompierii au stins rapid flăcările, scrie ProMotor

Explozie cu doar o zi în urmă

Sectorul 6 a mai fost zguduit de o explozie cu doar o zi în urmă. O mașină a explodat în București, lângă o benzinărie. Se pare că explozia nu a fost urmată de incendiu. Ar fi fost provocată de o butelie de gaz, amplasată în portbagajul mașinii, conform Digi24. Sursa citată a anunțat că sunt două victime, una dintre ele fiind în stare gravă: ar fi resuscitată chiar în aceste momente, în urma exploziei. Cea de-a doua victimă ar fi în stare stabilă. 

„Explozia s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staționa, str. Brașov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani. Explozia nu a fost urmată de incendiu. Zona a fost balizată. La caz acționează și două autospeciale pentru descarcerare și echipaj CBRN. Ca urmare a exploziei, mașina are geamurile sparte și a suferit deformări” anunța ISU la momentul intervenției. 

Autoritățile au revenit apoi cu informații, adăugând că ambii tineri aflați în mașină au decedat. 

Explozie la Arad

Amintim că o mașină a explodat la finalul lunii mai, în Arad, când omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis. Acolo a fost un act criminal, fiind deschisă anchetă în acest sens. Bomba ar fi fost amplasată sub scaunul șoferului, în interiorul mașinii. Afaceristul a murit pe loc. Nu se cunosc, deocamdată, mai multe informații despre criminalul omului de afaceri, nici nu sunt informații despre posibilii suspecți. Se vorbea despre o posibilitate ca eventualii criminali să fie din Serbia, acolo unde, în ultimii ani, s-a constatat ”o tendință” de a fi aruncate în aer mașinile celor care ”deranjează”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel