Un cioban din Olt a dispărut fără urmă după ce zeci de oi au fost găsite moarte într-un pârâu. Pompierii și scafandrii îl caută
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Un cioban din Olt a dispărut fără urmă, iar acum este căutat de pompieri și scafandri. Alerta a fost dată după ce  70 de oi au fost găsite moarte într-un pârâu din comuna Morunglav. 

Un cioban a fost dat dispărut miercuri, 20 ianuarie, după ce 70 de oi au fost găsite moarte într-un pârâu din comuna Morunglav, transmite RealitateaPlus. Autoritățile au fost alertate de către proprietarii animalelor care au anunțat atât despre moartea animalelor, cât și despre dispariția ciobanului. Poliţiştii au cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pentru scoaterea animalelor din apă și cred că este posibil ca bărbatul să se fi înecat în același pârâu. 

”Au fost executate căutări pe apă, cu ajutorul scafandrilor și pe ambele maluri ale pârâului Barlui, fără rezultat. Căutările vor fi reluate, la solicitarea organelor de poliție, în funcție de cercetările desfășurate. Au fost evacuate din apă, în total, cadavrele a 70 de oi.”, a anunțat ISU Olt.

Căutările s-au desfășurat cu dificultate din cauză că apă era înghețată, zona fiind greu accesibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel