Un copil de 4 ani a fugit de la grădiniță, a mers prin noroi, iar educatoarea habar nu avea
Autor: Ioan-Radu Gava pe 19 Martie, 18:51 | Educatie

Un copil de 4 ani a fugit de la grădiniță, a mers prin noroi, iar educatoarea habar nu avea / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un copil de 4 ani a reușit să fugă de la grădiniță, a mers prin noroi aproape 2 kilometri, iar educatoarea habar nu avea de dispariție.

Un copil de doar 4 ani, din comuna Cozmești din Vaslui a fugit de la grădiniță fără ca educatoarea să-și dea seama. A mers singur pe jos un kilometru jumătate și a ajuns acasă speriat și murdar.

“A umblat prin sat vreo jumătate de oră, iar când a ajuns acasă era speriat, mozolit de glod și se scăpase șI pe el. A zis că s-a întâlnit cu o mașină, cu câini, care l-au lătrat, s-a ferit de ei, a plâns și a fugit. Când am sunat-o pe doamna educatoare să îi spunem că băiatul e acasă, dumneaei nu știa că a plecat. Credea că e la baie”, a povestit tatăl băiatului.

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, care a trimis de urgență un inspector la fața locului. Educatoarea va fi cercetată de o comisie de disciplină ce va fi formată la nivelul unității de învățământ, iar apoi Consiliul de Administrație al școlii va stabili ce sancțiune va primi, precizează Vremea Nouă.

 

Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri