Un COPIL de 9 ani a CĂZUT într-o GROAPĂ cu apă clocotită în Sectorul 1. ”A fost o durere cumplită, salvarea n-a putut să ajungă”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Antena 3
foto Antena 3
Un copil de doar 9 ani a căzut într-o groapă cu apă clocotită în Sectorul 1. Incidentul s-a petrecut după sesizări ale părinților copilului, făcute în urmă cu trei săptămâni, timp în care la fața locului nu s-a intervenit. 

UPDATE: "La data de 18 octombrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând la un picior leziuni prin arsură", informează Poliţia Capitalei.

”A fost o durere cumplită, salvarea n-a putut să ajungă” a spus tatăl băiețelului de doar 9 ani, băiețel care acum este ars și ar urma să aibă nevoie de operații, de grefe de piele, după ce i s-a luat pielea de pe picior, în urma incidentului. 

Totul a pornit de la o joacă, părinții îi îndepărtau frecvent pe cei mici de lângă zonele cu așa-numitele lucrări, pentru că, din declarațiile tatălui băiatului, acea zonă a fost practic abandonată, formându-se o mlaștină cu apă clocotită. Băiatul de 9 ani, ajungând prea aproape de acel loc, a alunecat. A fost văzut de vecini și salvat, iar părinții au fugit cu el la spital, pentru că salvarea n-a putut să ajungă. I-au spus la telefon că nu vor putea să ajungă, fiind mult prea solicitați în această perioadă critică în țara noastră.  

”Nu a venit nimeni” în trei săptămâni de la sesizare

Foarte aproape de groapa cu apă clocotită sunt o școală și o grădiniță. Tatăl băiatului de 9 ani a spus, la Antena 3, că a făcut sesizări în urmă cu trei săptămâni cu privire la acel loc periculos. Sesizări scrise și înregistrate. ”Noi n-am știut cât de fierbinte e apa, doar am anunțat că iese la suprafață apă fierbinte și am ferit copiii să se joace în apropiere. Nu a venit nimeni.” a spus tatăl lui Damian. 

”Piciorul stâng, cu care a căzut în apă e foarte grav, are pielea căzută. Medicii au zis că e posibil să fie nevoie de operație. N-aș putea să spun foarte multe decât că a fost o durere cumplită și salvarea n-a putut să ajungă. Ne-au spus că sunt foarte aglomerați și că nu pot ajunge.” a mai declarat tatăl băiatului, care a spus că în cele trei săptămâni, de când e apa clocotită pe iarbă, de cel puțin 3-4 ori i-a îndepărtat pe copii din zonă. 

Imediat după incident, ”au venit cei de la RADET,  foarte repede, îngrădiseră, luaseră măsuri, au oprit apa” a precizat tatăl băiatului. 

”E incredibil, de trei săptămâni... trei săptămâni! De trei săptămâni au făcut sesizări cu privire la această groapă cu apă clocotită! (...) Este pur și simplu revoltător.” a spus Mihai Gâdea. ”Mlaștină cu apă clocotită, în mijlocul Bucureștiului, de trei săptămâni. Vă dați seama câți bani aruncați pe fereastră să fierbi apa aia ca să întreții mlaștina.” a continuat Mugur Ciuvică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel