Un copil de doar 10 ani a murit de COVID-19. Familia este sfâșiată de durere. "Copiii sunt nevinovați"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Un băiețel de doar 10 ani a murit din cauza COVID-19.

Un băiat de 10 ani a murit din cauza coronavirusului pe  insula Guam, SUA, scrie The Guardian. Insula se confruntă cu un focar care amenință să copleșească sistemul public de sănătate, iar copilul este cea mai recentă victimă a inamicului invizibil. Guvernatorul Guam, Lou Leon Guerrero, a transmis condoleanțe familiei băiatului pentru „marea lor durere” .

„Această insulă se întristează cu tine. Pierderea unui copil mic este diferită: copiii sunt nevinovați.", a spus Lou Leon Guerrero.

Familia băiatului este sfâșiată de durere.

"Când acea lumină se stinge prea curând...am pierdut cu toții. Ca mamă și bunică, pierderea unui copil pare deosebit de copleșitoare. Acest lucru este din cauza faptului că acest virus nu este rezonabil, nu va discrimina, nu va deveni leneș, nu va deveni obosit. Va lua tot ceeace poate și este datoria noastră să ne protejăm reciproc.”, au spus membri ai familiei.

Băiatul, care avea și alte probleme de sănătate, a murit duminică seara la Spitalul Naval din SUA, la 10 zile după ce a contractat virusul. El este a 26-a persoană care a murit din cauza Covid pe insula Guam. Peste 1.890 de infecții au fost confirmate pe o insulă de doar 166.000 de persoane. Testele au constatat o rată pozitivă Covid a Guam la 10%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel