Un copil dispărut acum 16 ANI a fost găsit de mama sa. Poveste care intră la suflet
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 29 sep, 16:37 | Internațional

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un copil care a dispărut acum 16 ani a fost descoperit de mama sa, după o cercetare de mai mulți ani într-o altă parte a țării.

Conform Agerpres, băiatul dispăruse în timpul tsunamiului mortal care a lovit Sri Lanka în 2004 și fost descoperit de mama sa după o cercetare de mai mulți ani în partea de est a țării. El, identificat drept Akram Rizkhan, avea cinci ani când tsunamiul a lovit Karativu, satul în care acesta locuia, la 367 de kilometri de capitala țării, pe 26 decembrie.

Cum s-a întâmplat totul

 

Copilul a fost mai întâi internat într-un spital din regiune, după care a fost adoptat de o familie, a precizat Abusaly Siddi, mama băiatului. „Mi-am căutat fiul timp de mai mulți ani, dar nu am putut da de el - am făcut apel la președinte și am solicitat ajutorul poliției”, le-a spus Amali jurnaliștilor după ce și-a regăsit copilul.

În cele din urmă, a fost informată că fiul său a fost adoptat și a luat legătura cu familia adoptivă. După realizarea unui test ADN, mama și fiul s-au reunit. Tsunamiul a dus la moartea a 38.000 de persoane și a provocat daune severe satelor de coastă din provinciile estice, sudice și vestice.

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri