Un elev din Vaslui s-a sinucis după o discuție aprinsă cu tatăl său
Autor: Andrada Oana pe 10 iun, 18:04 | Social

Imagine de Free-Photos de la Pixabay

Un elev de 14 ani dintr-o comună din Vaslui și-a pus capăt zilelor, joi dimineață, după o discuție aprinsă cu tatăl său. 

Andrei I., cunoscut drept 'micul geniu' de la Deleni, s-a sinucis joi dimineață, de Înălțarea Domnului, în urma unei discuții mai aprinse cu tatăl său. Copilul a fost găsit de tată, spânzurat de un cireș din spatele casei. 

Băiatul în vârstă de 14 ani era unul dintre puținii beneficiari din comună ai unei burse de merit. Era pasionat de știință și îi plăcea să-și confectioneze singur diferite lucruri. 

În ultimele zile, el și tatăl său s-au certat din cauza timpului pe care Andrei I. îl petrecea pe Internet. S-a închis în sine și, joi dimineață, în jurul orei 2:00, băiatul a mers în spatele casei familiei și s-a spânzurat. 

În urma lui au rămas doi părinți și trei frați îndurerați. Mama băiatului, care a intrat în urmă cu câțiva ani dintr-o depresie în care nu și-a mai revenit, nu acceptă că Andrei I. a recurs la acest gest, conform vremeanoua.ro.

Cazuri similare Un copil aflat în plasament s-a sinucis, după ce ar fi fost sunat de tată

Un copil în vârstă de doar 13 ani, dat în plasament la o familie, s-a spânzurat, joi, 15 aprilie a.c. Copilul era în plasament la familia în cauză de mai bine un an, scria atunci Monitorul de Suceava.

În ziua tragediei, băiatul ar fi primit un telefon din partea tatălui biologic. Nu se știe exact ce a discutat minorul, dar cei care erau de față spun că s-a schimbat la față, iar ulterior a ieșit afară. La scurt timp, copilul a fost găsit spânzurat într-o fânărie, iar eforturile de a-l readuce la viață s-au dovedit zadarnice.

Purtătoarea de cuvânt a DGASPC Suceava, Nicoleta Daneliuc, a declarat că „el a fost crescut de bunica maternă de la vârsta de 7 luni. A intrat în sistemul de protecție după ce, în august 2019, a fost găsit pe drumuri de Poliție. A fost adus în Centrul de Primire Urgențe, de unde a fost transferat în plasament. Părea să se fi integrat bine la această familie de asistenți maternali. Mergea la școală, era în clasa a VII-a.

Nu a făcut probleme. Ținea legătura cu familia naturală. Cu bunica, dar și cu mama și concubinul acesteia, care este și tatăl băiatului. Femeia a fost căsătorită și are un fiu în vârstă de 26 de ani plecat în străinătate. Se pare că băiatul de 13 ani ar fi vorbit ultima oară la telefon cu tatăl.” (Citește mai mult AICI).

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri