Un fost căpitan al CFR Cluj a ajuns primar
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un fost fotbalist de Liga 1, căpitan al echipei CFR Cluj, a candidat şi a câştigat funcţia de primar într-o localitate.

Fosta vedetă a echipelor de fotbal ASA Târgu Mureş şi CFR, Gabi Mureşan, a câştigat detaşat alegerile pentru Primăria Apold, cu 780 de voturi primite, potrivit rezultatelor publicate luni pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (AEP). Gabi Mureşan, fost căpitan la CFR Cluj, cu care a câştigat două titluri şi trei cupe ale României între anii 2007-2010 i-a învins la scor pe ceilalţi trei competitori electorali, locul al doilea fiind la mare distanţă, cu numai 41 de voturi primite.

Fostul fotbalist le-a promis locuitorilor din comuna Apold, înainte de alegeri, că are în plan o serie de proiecte de dezvoltare pentru a ridica economic localitatea şi satele aparţinătoare.

Ce a declarat Mureşan



"Sunt un fiu al satului care a copilărit în această frumoasă comună. Am revenit în urmă cu 10 ani, mi-am făcut un cămin aici şi o afacere prosperă. Vreau să vă anunţ că voi candida în acest an pentru funcţia de primar al comunei Apold. Iată şi motivele mele. Astăzi comuna noastră arată la fel ca în urmă cu 30 de ani. Nu avem străzi asfaltate, domeniul public este prăfuit şi neîngrijit, nu avem investiţii în educaţie, cultură şi sport. Doresc să schimb faţa comunei natale prin: atragerea de fonduri europene şi guvernamentale pentru infrastructura rutieră (asfaltări de drumuri comunale, poduri şi podeţe, şanţuri şi rigole); investiţii în sistemul de apă şi canalizare pentru toţi cetăţenii comunei, iar investiţia în resursa umană a comunei, oamenii trebuie să fie pe primul loc (educaţie, protecţie socială a persoanelor defavorizate, încurajarea muncii cinstite)", a arătat Gabi Mureşan, pe Facebook, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel