Un fotbalist român va juca în Ligue 1 din Franţa
Autor: Florin Răvdan pe 12 aug, 16:18 | Fotbal

fotbalist

Un fotbalist român a semnat cu o echipă din prima ligă din Franţa şi se va duela, sezonul viitor, cu Neymar, Mbappe şi Icardi. 

Internaționalul U21 al României, Alex Dobre, a semnat un contract valabil pentru următoarele patru sezoane cu gruparea din Ligue 1.

"Ziua de 12 august 2020 va râmâne în istorie", a fost mesajul inițial postat de Dijon, în această după-amiază, la postare fiind atașată o fotografie cu harta țării noastre. Francezii au dorit să sublinieze că Alex Dobre este primul român care va evolua pentru clubul lor, scrie digisport.ro

⏳???? Ce 12 août 2020 restera historique.#mercatoDFCO pic.twitter.com/HoH6qGhIa3

— Dijon FCO (@DFCO_Officiel) August 12, 2020

 

"Dijon este un club care le dă șanse tinerilor să progreseze. Le mulțumesc celor din conducere pentru că m-au urmărit și pentru că mi-au arătat că mă doresc foarte mult.

Va fi o șansă bună să arăt de ce sunt capabil. Sper ca fanii să aprecieze calitățile mele - viteza și tehnica - și să beneficiez de încredere și dragoste", a declarat Alex Dobre, pentru site-ul oficial al francezilor.

????OFFICIEL /Alex Dobre est le premier joueur roumain à signer avec le DFCO ????️????????Le milieu offensif, international espoirs roumain, évoluait la saison dernière à @afcbournemouth Communiqué #DFCO ➡️https://t.co/V145mBjPx1#BienvenueAlex #MercatoDFCO pic.twitter.com/ONX9uO3Voc

— Dijon FCO (@DFCO_Officiel) August 12, 2020

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri