Un fotbalist și-a ucis fiul, iar medicii au crezut că are COVID-19. Motivul înspăimântător. "I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute"
Autor: Ema Apostu pe 14 mai 2020 / 10:53 | Fotbal

Foto ilustrativ

Un fotbalist și-a ucis fiul de cinci ani prin asfixiere. Medicii și familia au crezut că a murit din cauza coronavirusului.

Pe 23 aprilie, copilul a fost dus la spital de tatăl său, fotbalistul Cevher Toktaș, cu febră mare şi probleme de respiraţie, cei doi fiind internaţi de teama unei infectări cu coronavirus. La două ore după, băiețelul s-a stins. Autorităţile nu au avut suspiciuni asupra decesului, scrie digisport.ro. Toată familia a crezut că motivul decesului a fost COVID-19. La zece zile după ce fiul său a fost înhumat, bărbatul şi-a mărturisit crima.

"Medicii nu au bănuit nimic"

"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic", a mărturisit Toktaş.

"Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acesta, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", le-a mai spus fotalistul poliţiştilor.

Cevher Toktaş este cercetat şi riscă închisoarea pe viaţă.

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri