Un hoț din Alba, dat de gol de TATUAJE. Va sta aproape 6 ani în închisoare
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
În urmă cu 7 ani, unui bărbat i s-a furat portofelul în care avea 25.000 de forinți și 100 de lei. Hoțul a fost dat de gol de tatuaj!

Un bărbat din Cugir a fost condamnat la închisoare pentru un furt pe care l-a comis în urmă cu șapte ani. Un tatuaj atipic l-a dat de gol pe acesta și a indicat polițiștilor că el a fost cel care i-a furat banii din buzunarul unui bărbat, dintr-o parcare, scrie alba24.ro.

Mai exact, în noaptea de 29 mai 2014, în jurul orei 23:00, un bărbat a coborât dintr-un autocar care mergea spre Ungaria, într-o parcare pe DN 7 în Șibot. În geaca pe care o avea pe el, într-un portofel, se afla suma de 25.000 de forinți (aprox. 3400 de lei) și 100 de lei. În timp ce era în parcare, un bărbat i-a sustras portofelul din geacă apoi a fugit spre Alba Iulia.

Un martor l-a văzut pe cel care a furat portofelul și a furnizat o informație care s-a dovedit utilă pentru polițiști: cel care a furat portofelul avea lacrimi tatuate sub ochi.

La fel și o femeie care lucra în gara CFR din Alba Iulia a declarat polițiștilor că în jurul orei 01.00, 01.30, a venit un bărbat care i-a cerut să îi calculeze echivalentul în lei a 25.000 de forinți, apoi când a văzut polițiștii ar fi zis că ”au venit polițiștii și să nu-l salte, deoarece avea forinți asupra sa”.

Un an și șase luni la închisoare. Avea și alte condamnări

La șapte ani după ce a comis furtul, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe acesta la un an și 6 luni de închisoare. Însă bărbatul avea mai multe condamnari anterioare și chiar a mai făcut închisoare.

Prin contopire cu alte pedepse, magistrații au decis ca bărbatul va executa 5 ani și 11 luni închisoare, în regim de detenție. Decizia magistraților a fost dată în data de 5 octombrie 2021 și poate fi atacată la instanța superioară. 

Minor de 10 ani, dispărut, cu TATUAJE pe umeri

La doar 10 ani, un minor dispărut din Sibiu, are ca semne particulare, conform informațiilor oficiale, citate de Agerpres ”tatuaje pe ambii umeri cu inscripţia "Tatăl meu" şi un desen reprezentând o inimă, precum şi inscripţia "Ali".”

Minorul a fost dat dispărut în această seară și a fost găsit la un prieten: "Minorul a fost găsit de către poliţişti în apropiere de domiciliu, în zona cartierului Ţiglari. Din primele verificări nu rezultă indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni, copilul declarând că s-a aflat la un prieten, în municipiul Sibiu. Minorul va fi încredinţat familiei" au precizat polițiștii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel