Un kickboxer a fost snopit în bătaie de un boxer. Ambii erau retrași din activitate
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un kickboxer a fost snopit în bătaie de un boxer. Ambii erau retrași din activitate / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un kickboxer a fost snopit în bătaie de un boxer. Ambii erau retrași din activitate / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Doi sportivi români, retrași din activitate, au fost protagoniștii unui eveniment nefericit.

Mihai Oprea, un fost luptător român de kickboxing, spune că a fost bătut în plină stradă de Vitalie Mârza (35 de ani), pugilist român retras din activitate. Evenimentul a avut loc pe străzile din Onești, iar Oprea, lovit cu bestialitate de mai mulți indivizi, a avut nevoie de spitalizare.

„Conflictul a început acum un an, timp în care Mârza Vitalie nu a încetat să mă jignească și să mă denigreze. Pe 16 martie, la insistențele lui, ne-am întâlnit pentru a discuta și a încheia acest conflict omenește. Acest lucru nu a fost posibil. A început să mă lovească cu pumnii la nivelul feței, provocându-mi o fractură de piramidă nazală.

În acest timp, un alt prieten de-al lui a încercat să mă înjunghie, dar am scăpat teafăr după ce un prieten de-al meu i-a dat peste cuțit. După conflict, am ajuns la Spitalul Municipal Onești cu hemoragie nazală, iar polițiștii au fost înștiințați”, a declarat Mihai Oprea pentru gsp.ro.

Originar din Republica Moldova, Vitalie Mârza, cel acuzat de Mihai Oprea că l-ar fi lovit, a practicat boxul profesionist și a fost multiplu campion național. Oprea urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, loviturile încasate în zona feței fiind grave, precizează zdbc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel