Un linx şi un panda, profesori de limbă spaniolă pe reţelele de socializare din China / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un linx şi un panda, profesori de limbă spaniolă pe reţelele de socializare din China / Captură Video
Un linx şi un panda, profesori de limbă spaniolă pe reţelele de socializare din China / Captură Video
Institutul Cervantes a lansat miercuri în China serialul de animaţie "Lince & Panda", prin care încearcă să promoveze învăţarea limbii spaniole prin intermediul reţelelor de socializare chineze, relatează EFE.

Într-un comunicat, institutul subliniază că serialul va cuprinde episoade săptămânale cu durata de cel puţin un minut care vor fi postate pe platforme precum Douyin - versiunea chineză a TikTok - sau Xiaohongshu.

Potrivit primului video, postat miercuri pe respectivele reţele de socializare, prezintă cele două personaje - reprezentative pentru fauna protejată din China şi Spania - care se cunosc pe Marele Zid.

Ce vor conține clipurile "Lince & Panda"


Fiecare episod va consta în trei videoclipuri în care va fi tratată o temă concretă. De asemenea, se va oferi noul vocabular, se vor prezenta reţete culinare tipice ale bucătăriei spaniole sau hispano-americane, sau activităţi din centrele Institutului Cervantes din China.

Prin intermediul "Lince &Panda", Institutul Cervantes subliniază că doreşte să atragă cursanţii începători "de toate vârstele", pentru a continua apoi să consolideze limba spanioă drept a două limbă străină în China, după engleza.

Clipuri virale pe internet. Un câine Beagle și un leneș au legat o adevărată prietenie. Imaginile care au înduioșat internauții

Un leneș și un câine din rasa Beagle au legat o prietenie neobișnuită care a devenit virală pe rețelele de socializare.

Un leneș de la un centru de îngrijiri din Venezuela s-a împrietenit cu un câine Beagle. Imaginile înduioșătoare au devenit virale pe internet.

Câinele este blând cu leneșul, care pare că îl mângâie pe noul său prieten. Internauții au fost uimiți de apropierea dintre cele două animale atât de diferite. (Vezi video AICI).

Un cățel și o pisică îți arată că există prietenie printre animale - alt video viral

Lumea animalelor ne arată că prietenia nu este doar printre oameni. Bo este un Beagle în vârstă de cinci luni care a intrat în viața lui Jasper, o pisică neagră. Deși nu este singura pisică care locuiește în aceeași casă cu patrupedul, doar între cei doi s-a legat ceva special.

Clipul de mai jos îl arată pe Bo sărind pe canapea pentru a urmări păsările pe fereastră, dar nu înainte de a-și îmbrățișa afectuos prietenul său necuvântător.

Apoi, cei doi continuă să stea împreună, uitându-se pe fereastră și urmărind păsările, petrecând timpul așa cum ar trebui să o facă doi prieteni buni. (Vezi video AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel