Un măcelar a ridicat statuie celui mai fidel client: O pisică
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
În urmă cu un an o postare făcea încojurul internetului. O pisică venea zilnic la o măcelărie din Turcia pentru a își lua porția de cărniță. Nu fura așa cum fac alte feline, ci se urca cu lăbuțele pe vitrina frigorifică și cerșea. Din păcate, viața și-a urmat cursul și pisica a murit. Fiindcă era o legendă locală, proprietarul magazinului, ca să nu-i simtă lipsa i-a făcut o statuie chiar în magazin, în poziția în care venea zilnic să ceară mâncare.

Zilnic Yeșim, o pisică maidaneză mergea la o măcelărie din orașul Manisa și cerșea o porție de carne proaspătă. Din păcate, pisica a murit la sfârșitul lunii ianuarie. 

Ea a dispărut cu câteva zile înainte de moartea acesteia, a spus măcelarul Ikram Korkmazer, adăugând că el a adus imediat animalul epuizat la o clinică de animale atunci când a ajuns la magazinul său. Pisica drăguță a rămas în terapie intensivă timp de trei zile și și-a pierdut viața în ciuda tuturor eforturilor. Măcelarul Korkmazer a spus că a avut grijă de Yeșim în ultimii cinci ani și a avut o „legătură specială” cu pisica.

2. -imagine fara descriere- (pisica-1_66402100.jpg)

3. -imagine fara descriere- (pisica-2_55529000.jpg)

„A fost ca și cum ar fi fost de vorbă cu mine și ar răspunde atunci când i-am spus ceva. Pentru mine, nu era altceva decât un om”, a spus Korkmazer. Trist, măcelarul turc a menționat că medicul veterinar i-a spus că Yeșim a contractat o infecție și că nu au putut să o salveze în ciuda tuturor eforturilor.

4. -imagine fara descriere- (picica-3_74894400.jpg)

Korkmazer a construit un mormânt pentru cel mai bun prieten al său. Măcelarul, om cu inimă mare hrănește și alte animale ale străzii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel