Un medic anunță CATASTROFA din decembrie: RĂU! Nu prea mai ai ce să mai faci... LOCKDOWN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un doctor în microbiologie moleculară a făcut mărturisiri dure despre perioada următoare, în contextul pandemiei de COVID-19. 

Lorand Savu, doctor în microbiologie moleculară, consideră că numărul de cazuri grave de COVID-19 va intra pe o puternică pantă ascendentă în luna decembrie.

„În decembrie vom ajunge la lockdown. Teoretic, numărul va crește, chiar dacă nu vom detecta numărul de cazuri. Numărul va fi mult mai mare și asta se va vedea la cei care se vor simți mai rău. Mă aștept ca numărul de cazuri de la ATI să fie mai mare, chiar dacă numărul de testări rămâne constant, numărul de cazuri la fel. Dar numărul persoanelor netestate se vor simți rău și vor aglomera și mai tare secțiile de ATI", a declarat Lorand Savu, pentru b1.ro

"Mai toată țara va intra în lockdown"

"În următoarele săptămâni, mai toată țara va intra în lockdown și vor veni valul 3 și valul 4. Nu prea mai ai ce să mai faci, în momentul de față. Dacă nu vor mări capacitatea de testare, nu vor fi schimbări majore în ceea ce privește cifrele. La nivelul acesta de populație, numărul ideal ar fi undeva la 100.000 de teste pe zi", a completat medicul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel