Un nou bancomat a fost aruncat în AER. Hoții au fugit cu banii. Andreica: Vorbim despre importarea unor metode
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un nou furt din bancomat a avut loc în urma unei explozii în județul Galați.

Marți dimineață, criminaliști și polițiști au intervenit la o bancă din județul Galați unde un nou bancomat a fost aruncat în aer, transmite RealitateaPlus. Incidentul s-a produs în localitatea Tulucești la ora 4:00, iar polițiștii spun că este vorba despre o explozie controlată.

Hoții au furat o sumă importantă de bani. Totuși, momentan nu se cunoaște prejudiciul exact. Autorii jafului nu au fost încă prinși, iar oamenii legii continuă cercetările. Cosmin Andreica, liderul Sindicatului Polițiștilor „Europol”, a comentat acest caz.

"Este clar că și în acest caz vorbim despre importarea unor metode din alte țări unde hoții au făcut ravagii și au furat milioane de euro. Colegii mei fac anchete, avem deja un cerc de suspecți. Am avut și autori prinși care au comis astfel de fapte. Este important de precizat, Poliția judiciară a fost decimată, astfel încât vorbim de un volum foarte mare de muncă”, a spus Cosmin Andreica în direct la RealitateaPlus

Acesta este cel de-al șaptelea caz de jaf la un bancomat prin metoda exploziei controlate. Cele mai recente cazuri de explozii au avut loc în urmă cu o săptămână. Atunci în orașul Otopeni două bancomate au fost aruncate în aer. Făptașii nu au fost încă găsiți nici în acest caz.

VEZI ȘI: Bancomate aruncate în aer, în Otopeni. Iulian Surugiu (SNAP): Nu vor să priceapă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel