Un nou preşedinte la CNAS. Corneliu Florin Buicu, către PNL: Să vă fie ruşine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Deputatul PSD Corneliu Florin Buicu, preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor, a lansat un atac la adresa Guvernului Orban, după ultimele demiteri şi angajări din sistemul public. 

"Suntem în stare de alertă. Suntem în stare de alertă după o perioadă de stare de urgență! În starea de alertă și în starea de urgență, guvernul trebuie să se ocupe de sănătatea și siguranța cetățenilor. În toată această perioada, ce face guvernul?

Faptul că numește chelneri, patroni de firme de pompe funebre sau rude la conducerea spitalelor deja știți. Ce mai face guvernul?

NU se ocupă de testarea oamenilor, NU se ocupă de stimulentul promis personalului din linia întâi, se ocupă în continuare de schimbat oameni. Să ne înțelegem, nu oameni PSD. Sunt oameni care lucrează în casele de asigurări și sunt profesioniști. În plină stare de alertă, Guvernul Lu CoVid schimbă statutul Casei de Asigurări de Sănătate, și într-o zi schimbă toți președinții directori generali de case județene de asigurări de sănătate!!!!

Asta este pentru siguranța și sănătatea românilor??? O fi! Pentru siguranța și sănătatea PNL poate. A românilor, sigur NU!!", a scris Florin Buicu pe Facebook. 

"Să vă fie ruşine"

"Dragi români,

Siguranța și sănătatea Dvs, NU este în atenția guvernului. A dovedit asta prin măsurile pe care NU le-a luat. Nici în domeniul sănătății, nici în domeniul economic.

Să va fie rușine!

Sub masca stării de urgență și stării de alertă, faceți numai mizerii!

Mă așteptam că dna Președinte a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate să fie o profesionistă. Se pare că nu. Este doar o unealtă! În mâna PNL!", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel