Un pacient cu COVID-19 a sărit de la etajul fostului Spital Municipal din Arad
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un pacient cu COVID-19 a sărit de la etajul fostului Spital Municipal din Arad  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un pacient cu COVID-19 a sărit de la etajul fostului Spital Municipal din Arad / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Marți după amiază, un pacient aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS-CoV-2 a sărit de la etajul 1 al clădirii fostului Spital Municipal Arad. 

Un pacient care se afla sub tratament pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 a sărit de la etajul 1 al clădirii fostului Spital Municipal din Arad.

“În jurul orei 16, un pacient cu antecedente psihiatrice cunoscute, aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS CoV-2 și care aștepta ambulanța să fie transportat acasă, fiind externat la cerere, a sărit de la etajul I de la fereastra unui hol”, transmit reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Pacientul se afla, în momentul incidentului, în secția Covid-19 din incinta fostului Spital Municipal. “În acest moment este în Unitatea Primire Urgențe cu fractură de cot, sub observație medicală”, adaugă cei de la spital.

În urmă cu aproximativ o lună, un bărbat a sărit pe fereastra Spitalului TBC din Grădiște, nemulțumit de faptul că fusese mutat în alt salon, pe secția altui medic. Acesta s-a ales cu răni ușoare la nivelul picioarelor.

Nici fostul spital municipal nu a fost lipsit de evenimente neplăcute în ceea ce privește secția COVID-19. La finalul lunii martie, un alt pacient cu SARS-CoV-2 internat și-a pus capăt zilelor, fiind găsit spânzurat în baie, potrivit Aradon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel