Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O aeronavă a fost obligată să aterizeze în jungla amazoniană, iar pilotul a reușit să iasă din aceasta fix înainte să explodeze.

Un pilot brazilian a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană. Din cauza unei defecţiuni la motor, el a fost nevoit să aterizeze în mijlocul celei mai mari păduri tropicale din lume. Bărbatul de 36 de ani a reuşit să iasă din aeronavă cu doar câteva secunde înainte ca aceasta să explodeze.

"Zborul se desfăşura normal, dar la un moment dat motorul a cedat. Pur şi simplu s-a oprit. În zona în care am aterizat era multă apă, însă nu aveam de mâncare. Și eram expus prădătorilor."

Într-un interviu pentru presa braziliană, Antonio Sena a recunoscut că pilota avionul spre o mină de aur ilegală. Sud-americanul spune că a ajuns în această situaţie după ce a fost nevoit să-și închidă restaurantul din cauza pandemiei. După zeci de zile de hoinărit prin jungla amazoniană, bărbatul a auzit o drujbă şi a găsit câţiva localnici care l-au ajutat să ajungă acasă.

"A fost minunat să fiu găsit de o asemenea familie, să îi văd cum lucrează în armonie cu natura."

În total, pilotul a parcurs aproximativ 28 de kilometri în junglă și a reușit să slăbească peste 25 de kilograme, notează Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel