Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat
Autor: Ioan-Radu Gava pe 10 apr, 17:46 | Internațional

Un pilot a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană, după ce aeronava sa a explodat / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O aeronavă a fost obligată să aterizeze în jungla amazoniană, iar pilotul a reușit să iasă din aceasta fix înainte să explodeze.

Un pilot brazilian a supravieţuit 38 de zile în jungla amazoniană. Din cauza unei defecţiuni la motor, el a fost nevoit să aterizeze în mijlocul celei mai mari păduri tropicale din lume. Bărbatul de 36 de ani a reuşit să iasă din aeronavă cu doar câteva secunde înainte ca aceasta să explodeze."Zborul se desfăşura normal, dar la un moment dat motorul a cedat. Pur şi simplu s-a oprit. În zona în care am aterizat era multă apă, însă nu aveam de mâncare. Și eram expus prădătorilor."Într-un interviu pentru presa braziliană, Antonio Sena a recunoscut că pilota avionul spre o mină de aur ilegală. Sud-americanul spune că a ajuns în această situaţie după ce a fost nevoit să-și închidă restaurantul din cauza pandemiei. După zeci de zile de hoinărit prin jungla amazoniană, bărbatul a auzit o drujbă şi a găsit câţiva localnici care l-au ajutat să ajungă acasă."A fost minunat să fiu găsit de o asemenea familie, să îi văd cum lucrează în armonie cu natura."În total, pilotul a parcurs aproximativ 28 de kilometri în junglă și a reușit să slăbească peste 25 de kilograme, notează Publika.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri