Primar britanic, dat afară din partid și concediat, după declarațiile despre B. Johnson
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Un primar britanic a fost dat afară din Partidul Laburist și din firma de avocatură la care lucra, după ce a spus că premierul Johnson „merită pe deplin" ceea ce i se întâmplă.

Un primar britanic a fost dat afară din Partidul Laburist și din firma de avocatură la care lucra, după ce a spus că premierul Johnson „merită pe deplin" ceea ce i se întâmplă, scrie The Sun.

Sheila Oakes, primarul orașului Heanor, a fost concediată după ce a postat comentarii pe Facebook, după internarea în spital a prim-ministrului Boris Johnson.

Comentariul care i-au adus concedierea

Ca răspuns la o postare în care lumea se ruga pentru sănătatea premierului, Oakes a spus: „Scuze, dar merită pe deplin asta și este unul dintre cei mai răi premieri pe care i-am avut".

Drept urmare, Oakes a fost dată afară de Partidul Laburist și și-a pierdut locul de muncă ca parajurist la VHS Fletchers Solicitors, în Ilkeston.

Oakes și-a cerut scuze „fără reverse" pentru comentariile sale, însă Partidul Laburist și-a menținut decizia. Ea își va păstra statutul de primar până la viitoarele alegeri, dar este acum politician independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel