Un român a încercat să răpească o fetiță din brațele părinților, în Spania
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de RitaE de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de RitaE de la Pixabay
Un român a ajuns la Psihiatrie, în Spania, după ce a încercat să răpească o fetiță din braţele părinţilor. Ulterior, tânărul de 22 de ani ar fi încercat să atingă o fată, în stația de autobuz.

Un român de 22 de ani din Spania a fost arestat și transportat la unitatea de Psihiatrie a Spitalului General, după ce a încercat să răpească un copil din brațele părinților. 

Publicația spaniolă El Dia scrie că tânărul a deschis portiera unei mașini, pe strada Mosén Febrer, sâmbătă dimineață și a încercat să ia cu forța o fetiță de un an. 

O patrulă de poliție a fost alertată cu privire la încercarea de răpire a unui minor. La fața locului, polițiștii au aflat de la părinți că agresorul a deschis portiera mașinii și că ar fi încercat să le smulgă fetița din brațe și să fugă cu ea. 

Românul a renunțat și a plecat după o luptă corp la corp. La scurt timp însă, într-o stație de autobuz, ar fi încercat să atingă o fată. 

După o nouă alertă, agresorul a fost localizat și arestat. În cele din urmă, a fost dus la unitatea de Psihiatrie a Spitalului General. 

Potrivit martorilor, tânărul avea o privire absentă și pronunța expresii fără vreun sens. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel