Autorul crimei din Săcele, un TÂNĂR de doar 24 de ani. Polițiștii l-au reținut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Polițiștii din Brașov au prins un tânăr de 24 de ani care ar fi omorât prin violență o femeie în vârstă într-o scară de bloc din Săcele, județul Brașov. 

Polițiștii din Brașov au prins un tânăr în vârstă de 24 de ani care ar fi omorât violent o femeie pe scara unui bloc din Săcele.

​”În baza probatoriului administrat în cauză, autorul, un tânăr, în vârstă de 24 ani din municipiul Săcele, județul Brașov, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cum s-a întâmplat totul

La data de 22 noiembrie 2020, Poliția Municipiului Săcele a fost sesizată cu privire la faptul că pe scara unui imobil situat în municipiul Săcele, județul Brașov, se află o persoană de sex feminin decedată.

”La fața locului s-a deplasat, de îndată, echipa operativă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele și Serviciului Criminalistic Brașov, care a efectuat cercetarea la fața locului, fiind dispuse toate activitățile procedurale prevăzute în astfel de cauze, identificând persoana decedată ca fiind o femeie, în vârstă de 65 ani. La data de 23 noiembrie 2020, ca urmare a rezultatului autopsiei din care a reieșit faptul că decesul femeii a fost violent, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de "omor"”, au anunțat reprezentanții IPJ Brașov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel