Un tânăr de 27 de ani a fost ucis de un vitezoman băut, la Vatra Dornei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Un accident mortal s-a produs la Vatra Dornei / Imagine de ktphotography de la Pixabay
Un accident mortal s-a produs la Vatra Dornei / Imagine de ktphotography de la Pixabay
Un accident mortal s-a produs duminică, în centrul stațiunii Vatra Dornei. 

Accidentul de duminică dimineață din centrul stațiunii Vatra Dornei s-a soldat cu moartea unui tânăr de numai 27 de ani.

Cu puțin înaintea orei 8.00, Paul Cristian S., de loc din Argestru-Vatra Dornei, își ducea mama la serviciu. Nu a mai reușit acest lucru pentru că pe strada Mihai Eminescu, chiar în fața subunității de pompieri din Vatra Dornei, mașina în care se aflau cei doi, marca VW, a fost lovită violent de un Audi care venea din sens opus, scrie Monitorul de Suceava

Mașina care circula cu mare viteză era condusă de Marius Ovidiu V., de 25 de ani, din Cornu Luncii. Impactul dintre cele două mașini a fost extrem de puternic, iar tânărul din Vatra Dornei a decedat la scurt timp.

Din accident a mai rezultat rănirea mamei tânărului care și-a pierdut viața, a unei tinere care se afla în mașina vitezomanului, dar și a acestuia din urmă.

Marius Ovidiu V. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru a i se stabili exact alcoolemia, șoferului i s-au recoltat şi probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Vatra Dornei. 

A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Sursă: Monitorul de Suceava 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel