Un tânăr s-a înecat la Tulcea. Trupul său a fost scos de pompieri din apă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un tânăr de 25 de ani s-a înecat în Dunăre, la Tulcea. 

Trupul unui tânăr de 25 de ani care s-a scăldat în Dunăre și s-a înecat a fost găsit, vineri seară, la câțiva metri de locul în care intrase în apă, transmite Mediafax. Pompierii au fost chemați vineri după-amiază în zona debarcader Piatra, între localitățile Ostrov și Dăieni. Cel care i-a sunat a spus că un tânăr de 25 de ani a intrat în Dunăre și nu a mai ieșit.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 4 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o ambarcațiune tip RIB, precum și un echipaj din cadrul SAJ Tulcea.

La ora 19.15, tânărul a fost găsit în apele Dunării, la 2 metri de mal, în zona unde a fost văzut ultima dată. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat de către echipajul SAJ.

O mamă și concubinul ei au murit salvându-și copiii

Un incident tragica avut loc în Maranhao, Brazilia. O mamă și-a pierdut viața în timp ce încerca să își salveze copiii de la înec. Iubitul femeii, care a sărit în apă să-i aducă pe cei mici la mal, a murit și el înecat, scrie The Sun.

Mama în vârstă de 30 de ani și iubitul ei de 26 de ani și-au pierdut viața în încercarea de a-i salva pe copiii femeii care se aventuraseră în apa adâncă. Bărbatul a reușit inițial să îi aducă pe cei mici în siguranță la mal, dar atunci când s-a întors să o scoată din apă și pe mama copiilor, s-a înecat. Pompierii au ajuns imediat la fața locului, dar au putut începe căutarea adulților dispăruți doar în dimineața următoare. Medicii nu au mai putut să îi salveze pe niciunul dintre ei atunci când aceștia au fost găsiți. Cei doi erau decedați de ore bune. În urma incidentului tragic, cei doi copii nu au fost răniți, dar din păcate au rămas acum orfani.

La un pas de înec într-un lift inundat

Tony Luu și alte două persoane au vrut să vizioneze un apartament aflat în subsolul unui complex de apartamente. Aceștia au ales să meargă în cursul serii de duminică, 8 august, în timpul unei furtuni puternice ce a avut loc în Nebraska. 

Furtuna a lăsat 18.000 de rezidenți ai zonei fără curent electric și alte utilități. 

„Liftul a început să se zguduie și apa a intrat în cabină. Nu știam că subsolul este inundat, nu era niciun semn de avertisment. Am decis să mergem în subsol, iar nivelul apei din cabină creștea continuu, îmi ajunsese la nivelul gâtului, apoi s-a oprit. Am apăsat pe butoane, ne-am uitat în jur, să vedem dacă există vreo cale de scăpare prin tavanul liftului, dar nu era. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel