Un vârstnic bolnav de cancer și cu alte afecțiuni cronice s-a vaccinat împotriva COVID-19 / FOTO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un vârstnic bolnav de cancer și cu alte afecțiuni cronice s-a vaccinat împotriva COVID-19 / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un vârstnic bolnav de cancer și cu alte afecțiuni cronice s-a vaccinat împotriva COVID-19 / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un vârstnic bolnav de cancer, cu sondă urinară și afecțiuni cronice s-a vaccinat de coronavirus. Are 89 de ani și vrea să mai trăiască.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a postat pe Facebook imagini cu un cetățean în vârstă de 89 de ani care s-a imunizat de coronavirus. Acesta are cancer și mai multe afecțiuni cronice:

“El este Vasile. Bunicul meu.

Face 89 de ani de ziua copilului. Vrea să mai trăiască, deși e un pic trist de 2 ani și jumătate, de când nu mai e bunica.

Are un cancer, sondă urinară și alte afecțiuni cronice. Își ia singur pumnul de medicamente, zilnic. Mănâncă, se hidratează bine și doarme, respectă programul.

Copil fiind, a trecut prin foamete și război. Au fost vreo 9 frați și surori. A făcut armata 3 ani și 3 luni. În acest timp a lucrat 1 an în București, la săpat fundații.

A venit în permisie prima dată după 2 ani, nu a mai știut unde să coboare din tren și a ajuns cu o stație după. Apoi a mers pe jos până acasă, în satul său.

Are doar 4 clase și a muncit pământul toată viața. Are încredere în doctori, știe când tre' să meargă la control, știe din timp când tre' să facă antigripalul și celelalte injecții periodice.

Fii ca Vasile, vaccinează-te!” au scris cei de la RoVaccinare e Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel