VIDEO. Un videoclip și o nuntă, filmate la erupția unui vulcan
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O trupă islandeză a filmat un videoclip în apropierea unui vulcan activ, iar un cuplu s-a căsătorit în apropierea craterului fierbinte.

Fagradalsfjall este un vulcan din Islanda, care a erupt în urmă cu o lună, iar de atunci zona din jurul craterului este plină de lavă ce curge contiuu. Este prima eruție din ultimii 800 de ani a vulcanului islandez. 

Fenomenul natural a avut și amatori, multe persoane venind să admire fluxul de lavă, dar alții au avut planuri specifice odată cu vizita în apropierea punctului fierbinte, de unde erupe lava. 

Formația locală Kaleo a mers la locul erupției pentru a înregistra un videoclip, dar și pentru a transmite live un scurt concert.

„Este încă foarte frig în Islanda, iar în timp ce cântam, spatele meu era foarte cald din cauza lavei, dar mâinile îmi erau înghețate”, a declarat pentru BBC solistul Kaleo, JJ Julius Son.

Cântăreții și echipa de producție au mers pe jos până la vulcan, după ce elicopterele au renunțat la rezervarea făcută de aceștia, iar alte mijloace de transport i-au refuzat. Aceștia au parcurs traseul în 12 ore. 

Un cuplu gay a fost filmat în timp ce s-au căsătorit în neobișnuitul loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel