United Galaţi, în optimile Ligii Campionilor la Futsal
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
United Galaţi, deplasare în Kazahstan în Liga Campionilor. Sursa: Pixabay
United Galaţi, deplasare în Kazahstan în Liga Campionilor. Sursa: Pixabay
Brazilianul Daniel Araujo Carreteiro a marcat 5 goluri pentru echipa de futsal United Galați, contribuind la victoria acesteia din șaisprezecimile de finală ale UEFA Futsal Champions League cu 6-3, împotriva polonezilor de la BTS Rekord Bielsko-Biała.

CS United Galați, reprezentanta futsalului românesc în UEFA Futsal Champions League în acest sezon, a dat piept sâmbătă, în deplasare, cu echipa poloneză BTS Rekord Bielsko-Biała.

Miza disputei dintre campioanele Poloniei și României a fost calificarea în optimile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi din futsalul mondial.

CS United Galați s-a calificat în 16-imile de finală ale UEFA Futsal Champions League după ce a trecut de Ashdod Dolphins, campioana Israelului, pe teren propriu, scor 1-0.

Adversara din 16-imi a gălățenilor, Rekord Bielsko-Biała, a trecut în turul precedent de galezii de la Swansea University cu scorul de 6-0, într-o partidă disputată pe teren propriu.

Din păcate, gălățenii Robert Crișan și Ionuț Păduraru au fost testați pozitiv la COVID-19 înainte de plecare, condiții în care United a deplasat în Polonia doar 11 jucători.

Cu toate acestea, românii au făcut o partidă de excepție, brazilianul Daniel Araujo Carreteiro având poate cea mai bună evoluție a carierei sale.

Acesta a marcat 5 din cele 6 goluri ale gălățenilor, care s-au calificat mai departe cu scorul de 6-3.

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 2-2, Araujo marcând în minutele 6 și 11.

În debutul reprizei secunde brazilianul a înscris rapid de două ori (minutele 32 și 35), urmat imediat de Florin Ignat (min. 36), scorul ajungând la 5-2. Polonezii au redus peste alte două minute (5-3, min. 38).

Araujo a dat lovitura de grație, 6-3, în minutul 40, după care scorul nu a mai suferit modificări, cu toate că United galați a mai avut câteva ocazii importante.

Gălățenii vor juca în optimi cu învingătoarea dintre Omonia Futsal Nicosia (Cipru) și Berettyoujfalu (Ungaria), scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel