Universitatea Craiova - CFR Cluj, REZULTAT. S-a decis CAMPIOANA României!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Universitatea Craiova şi CFR Cluj se luptă, în această seară, pentru titlul din Liga 1. 

Partida are loc luni seară de la ora 20.30 pe stadionul Ion Oblemenco. Cine câştigă poate să deschidă şampania. Temerile cauzate de pandemie au pus sub semn de întrebarea încheierea sezonului pe teren. DC News va transmite în format LIVE SCORE evoluţia partidei decisive pentru titlul de campioană.

LIVE SCORE: 

- A început partida. 

- Minutul 10: este 1-0 pentru Universitatea Craiova. Gol marcat de Dan Nistor.

- Minutul 36: Este 1-1. CFR Cluj a egalat prin Paulo Vinicius.

- Pauză la Craiova. Scorul: 1-1.

- A început repriza a doua.

- Minutul 56: Este 2-1 pentru CFR Cluj. A înscris  Kevin Boli.

- Minutul 77: Este 3-1 pentru CFR Cluj. A înscris Ciprian Deac din penalti.

- S-a încheiat partida: Universitatea Craiova - CFR Cluj, 1-3. CFR Cluj este campioana României. 

Jucătorii CFR-ului au trecut peste sperietura cauzată de Covid şi pot să obţină al 3-lea titlu consecutiv. Ei şi-au luat măsuri de siguranţă după aterizarea la Craiova. Autocarul i-a aşteptat pe pistă ca să nu intre în contact cu nimeni. Testat pozitiv cu coronavirus în urmă cu o săptămână, Dan Petrescu nu a făcut deplasarea în avionul cu care s-au deplasat jucătorii.

Cum va fi decisă campioana dacă meciul se termină egal

Comitetul Executiv al FRF a decis luni, cum va fi decisă lupta la vârful clasamentului în Liga 1, în cazul în care partida dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se va termina cu scos egal. Potrivit unui comunicat emis luni de FRF, deoarece în 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv.

Astfel, potrivit FRF, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată pentru luni seara, de la ora 20.30, va avea o câștigătoare, chiar și în cazul unui meci ce s-ar termina la egalitate

„În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament și va reprezenta România în ediția 2020-2021 a Ligii Campionilor”, arată FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel