Universitatea Craiova s-a bătut singură. Surpriza etapei, cu Academica Clinceni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Academica Clinceni a învins Universitatea Craiova cu autogolul lui Marius Constantin

Academica Clinceni – Universitatea Craiova s-a încheiat duminică seara cu scorul de 1-0, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Victoria gazdelor vine după o serie de 4 înfrângeri consecutive în play-off. Oltenii au ratat ocazia de a trece pe locul 2.

După ce a reușit să se impună în fața primelor două clasate în Liga 1, CFR Cluj și FCSB, Universitatea Craiova a fost învinsă duminică de ultima clasată a play-off-ului Ligii 1, Academica Clinceni. Singura reușită a partidei a fost un autogol marcat de Marius Constantin, care a jucat cu această ocazie meciul cu numărul 400 pe prima scenă a fotbalului românesc. Marinos Ouzounidis e doar la a doua înfrângere în Liga 1, de când a preluat Universitatea Craiova.

Cu o victorie, oltenii ar fi putut trece ocazional pe locul doi în clasament, peste FCSB, care urmează să joace luni derby-ul cu CFR Cluj, pe teren propriu. Academica Clinceni rămâne pe poziția a 6-a a clasamentului, cu 25 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova e pe locul 3, cu 37 de puncte, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel