UNTOLD 2021. Gușă: Camere la hotel cu 1000 euro pe noapte. Șampanie la micul dejun. Clujenii au plecat de frică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
 UNTOLD 2021 / FOTO DC NEWS
UNTOLD 2021 / FOTO DC NEWS
Festivalul de la Cluj-Napoca, Untold, a fost așteptat de foarte mulți tineri. Ore întregi de distracție, dar cu un preț!

„Apropo de Untold, este gol pe străzi, cel puțin până la ora 12.00, când am intrat în emisiune, era gol”, a spus Cozmin Gușă în cadrul emisiunii de la DCNewsTV. „De frică, clujenii au plecat, mulți și-au închiriat la prețuri bune locuințele pentru trei, cinci, șapte zile. Camerele la hotelurile bune, unde costa 150 - 200 euro pe noapte, acum costă 700 - 1.000 euro pe noapte”, a spus Cozmin Gușă.

„Restaurantele sunt pline de dimineață. Sunt persoane care nu se culcă noaptea și își iau micul-dejun cu șampanie și ochiuri”, a mai zis Cozmin Gușă.

Aproape 150 de oameni au avut nevoie de medici în a doua zi de Untold

Poliția Cluj, în cea de-a doua zi a festivalului, a dat 77 de amenzi, dintre care 65 pentru nerespectarea regulilor rutiere.

Polițiștii au constatat, de asemenea, mai multe infracțiuni privind combaterea traficului de droguri și de furt. S-au dat 12 amenzi și 6 avertismente pentru fumat în locurile publice.

„Activitățile de verificare și control privind apărarea împotriva incendiilor și protecția civilă vor continua și în zilele următoare, astfel încât să se poată înlătura operativ deficiențele pe această linie. În punctele și posturile medicale avansate 147 de persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD și a paramedicilor pompieri. Majoritatea afecțiunilor au fost ușoare și au fost soluționate pe loc de către personalul medical pe loc. Doar în trei situații a fost necesar transportul la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au transmis jandarmii clujeni.

Emisiunea de la DCNewsTV:

Untold 2021. Brățări de triaj pentru test negativ la COVID-19, vândute online

O femeie a vândut online, pentru Untold, brățări de triaj pentru persoane testate negativ la COVID-19. Brățările erau furate dintr-un centru de testare.

Polițiștii din Cluj-Napoca au început verificări, după ce au fost sesizați de către reprezentanții Untold că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o femeie oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ la COVID-19.

A fost identificată femeia care vindea brățările nedestinate comercializării.

Poliția Cluj spune că erau furate de la centrul de testare de pe strada Splaiul Independenței din Cluj-Napoca.

„Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, este anunțul Poliției clujene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel