UPDATE: Trafic reluat pe DN 21. Coliziune între un autoturism și un tractor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Accident rutier. Foto: IPJ Bistrița-Năsăud
Accident rutier. Foto: IPJ Bistrița-Năsăud
O persoană a fost rănită în urma coliziunii dintre un autoturism și un tractor cu remorcă. Traficul rutier este blocat pe DN 21 în județul Bistrița-Năsăud. 

UPDATE: Conform primelor verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Rebrișoara, care conducea un autoturism pe direcția Rebrișoara-Năsăud, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un vehicul (tractor cu remorcă) care circulă pe aceeași direcție și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, intrând în coliziune cu acesta, precizează reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud. 

În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital și urmează a fi testat alcoolscopic. Șoferul tractorului, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

În primele 30 de minute, pe parcursul intervenției, drumul a fost blocat total; În aceste momente, în zonă se circulă alternativ, pe o bandă, iar polițiștii dirijează circulația și efectuează măsurătorile necesare.

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 17C Bistrița – Năsăud, în zona comunei Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, după ce a avut loc o coliziune între un autoturism și un tractor cu remorcă.

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Mai multe echipaje medicale și de descarcerare au intervenit imediat la fața locului. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor medicale și de la descarcerare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și continuă cercetările. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel