Urmărire pe străzile din Brașov. Șofer încătușat după ce a oprit la semaforul roșu - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: IPJ Brașov
Foto: IPJ Brașov
Un bărbat băut la volan a fost urmărit în trafic de către polițiștii din Brașov. El a fost încătușat într-o intersecție. 

Polițiștii din Brașov au pornit în urmărirea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. El se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

”Întrucât, conducătorul auto nu a oprit la semnalele de oprire efectuate de către polițiști și și-a continuat deplasarea, cadrele de poliție au procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, acesta fiind imobilizat și extras din autoturism la intersecția străzii 13 Decembrie cu strada Turnului din municipiul Braşov, în zona semaforului pietonal, procedându-se, totodată la încătușarea acestuia”, se arată într-un comunicat de presă. 

Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta are vârsta de 34 ani și domiciliază în mun. Brașov, jud. Brașov, având valabil dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Era băut la volan 

 

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,55 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel