Urmărit național, ARESTAT în timp ce făcea LIVE pe Facebook / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
urmarit national arestat facea live facebook sursa foto: Pixbay
urmarit national arestat facea live facebook sursa foto: Pixbay
Un urmărit național a fost arestat în timpul live-ului pe care îl făcea pe Facebook.

Un bărbat era urmărit național pentru executarea unei pedepse cu închisoarea și a fost săltat de mascați în timp ce petrecea împreună cu mai mulți prieteni și făceau live pe Facebook.

Potrivit oamenilor legii, aceștia s-au autosesizat în urma unei postări pe o rețea de socializare. Lucrătorii Secției de Poliție Rurală Bascov împreună cu mascații au descins pe raza localității Merișani. Aici, unde au identificat un bărbat de 24 de ani (cu domiciliul în comuna Poroschia, jud. Teleorman), urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Arad, la data de 6 octombrie 2020.

Ceilalți participanți la petrecere au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19, fiind vorba de patru sancțiuni în valoare totală de 2.000 lei.

Urmăritul național a fost depus în arestul IPJ Brașov și ulterior transferat în penitenciarul unde își va ispăși pedeapsa de un an, informează FocusPress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel