Ursus, o nouă investiție majoră
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Compania Ursus Breweries se extinde printr-o nouă investiție majoră. A fost obținut avizul de mediu.

Ursus Breweries, parte a grupului japonez Asahi, se extinde printr-o nouă hală de îmbuteliere a berii. După ce anul trecut anunțau finalizarea unor investiții de 12 de milioane de euro în fabrica de la Brașov, compania Ursus Breweries continua investițiile în fabrica de sub Tâmpa, intenționând să construiască o nouă secție de îmbuteliere de aproape 5.000 de metri pătrați, dar și noi tancuri de apă și silozuri pentru material primă. Compania a obținut, săptămâna aceasta, și avizul de mediu în vederea construirii noii fale, după ce în vară subiectul a fost supus dezbaterii publice.

În 2017, Ursus Breweries a devenit oficial parte a grupului japonez Asahi, care a finalizat achiziția fostelor operațiuni de business și mărci deținute de SAB Miller în Europa Centrală și de Est, care include afacerile din Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.

Astfel, 2016 a fost practic ultimul an în care Ursus Breweries a activat sub umbrela gigantului SABMiller. Producătorul deține în portofoliul branduri precum Ursus, Timișoareana, Ciucaș, Grolsh, Peroni sau Redd’s, potrivit Bizbrasov.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel