Uruguayanul Martin Caceres, propus la AS Monaco
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fundaşul uruguayan Martin Caceres, liber de contract după expirarea angajamentului cu Lazio Roma, clubul la care evoluează şi fundaşul român Ştefan Radu, a fost propus la AS Monaco, care este interesată de profilul jucătorului, informează cotidianul L'Equipe.

AS Monaco, aflată în dificultate în campionat după şase etape (două înfrângeri şi şase goluri primite), are nevoie de întăriri până la finele perioadei de mercato, pe 2 septembrie, iar un jucător cu experienţa lui Caceres intră în planurile clubului monegasc.

În vârstă de 32 de ani, Martin Caceres ar putea corespunde profilului polivalent căutat. Internaţionalul uruguayan cu 93 de selecţii, care a participat la ultima Cupă Mondială cu selecţionata "Celeste", poate juca atât în centrul apărării, cât şi pe postul de fundaş lateral dreapta.

După ce a evoluat cea mai mare parte a carierei sale în Spania şi în Italia, jucătorul, împrumutat la finele sezonului trecut la Juventus, mai este curtat şi Atalanta Bergamo, echipă calificată în grupele Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel