US OPEN, dată oficială de JOC. Turneul a primit undă verde
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a anunțat că US Open se va juca în acest an, în perioada 31 august - 13 septembrie. Potrivit acestuia, turneul se va desfășura fără spectatori și cu măsuri sporite pentru a proteja jucătorii și antrenorii.

US Open va fi primul turneu major care se va desfăşura după pandemie. Guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a făcut anunţul pe contul său de Twitter.

„US Opens se va desfăşura în Queens, NY, fără fani în tribune, în perioada 31 august - 13 septembrie. USTA (n.r. Asociaţia de Tenis din Statele Unite) va lua măsuri de precauţie extraordinare pentru a proteja jucătorii şi antrenorii, incluzând testele, curăţenia sporită, spaţiul suplimentar în vestiare şi cazare şi transport dedicată participanţilor”, a fost mesajul lui Andrew Cuomo, conform Mediafax. 

Acum, organizatorilor nu le mai rămâne decât să-i convingă pe jucătorii de top să participe la competiţie.

Novak Djokovic, Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, dar şi Simona Halep s-au arătat îngrijoraţi de situaţia din Statele Unite ale Americii, unde până acum s-au înregistrat peste două milioane de cazuri de COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel