USR dă înapoi în alianţa cu PNL? Moşteanu - Guran, dispută în direct. "Bătălia e între PSD şi PNL, care fură mai mulţi primari" / "Vreţi să vă mint?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sunt tensiuni din ce în ce mai mari în alianţa dintre PNL şi USR pentru alegerile locale. Virgil Guran şi Ionuţ Moşteanu au avut o nouă dispută în direct pe tema alegerilor, discuţie care s-a lăsat cu acuze dure. 

Iată mai jos dialogul dintre cei doi. 

Ionuţ Moşteanu: Şi PNL şi PSD vor neapărat alegeri, vor să îşi împartă primăriile şi bătălia e între ei, care fură de la celălalt mai mulţi primari, asta vedem zi de zi. (...) Toate datele nu îmi arată că se relaxează ceva. Dacă Guvernul are mai multe informaţii, să ni le dea şi nouă. Sunt cinci primari în Argeş cu COVID, şi nu a început campania. Cum facem cu campania şi cu ziua votului? 

Virgil Guran: Premierul a spus că azi au fost 700 şi ceva de infectări. În momentul de faţă, se fac teste pentru cei care se simt rău sau care au fost contacţi direcţi. Atâţi au fost acum. Cu alte cuvinte, se pare că, şi sperăm să fie acest trend descrescător. Referitor la alegeri şi la faptul că unii îşi doresc să se facă sau nu. Noi suntem la putere, nu alegerile locale vor schimba asta. Nu mereu se menţine trendul de la locale la parlamentare. 

Ionuţ Moşteanu: Păi de aia luaţi câte 10 primari de la PSD la PNL, la fiecare două trei zile? Că nu doriţi puterea locală? Dvs nu distrugeţi PSD, îi distrugeţi luându-i la dvs! 

Virgil Guran: Dle deputat, din câte ştiu sunteţi la USR, da? E posibil să fim aliaţi peste ceva timp! Eu vă spun foarte deschis. 

Ionuţ Moşteanu: Aveţi candidat la Piteşti un viceprimar PSD, dle Guran. 

Virgil Guran: Eu sunt un tip deschis, şi vă spun că s-ar putea să trebuiască să guvernăm împreună. Este mai bine dacă avem ceva de discutat să discutăm, nu să analizăm de ce era bun Guvernul atunci şi nu e bun acum. 

Ionuţ Moşteanu: Faptul că PNL ia PSD-işti ne deranjează! 

Virgil Guran: Da, da, da! Domnu' deputat, lăsaţi-mă să termin. Într-adevăr, cel puţin eu, acolo unde conduc, vreau să îmi iau primarii înapoi. Că au fost 10-15-20 de ani la noi şi au plecat. Dar legat de alegeri, avem nevoie de ele pentru stabilitate politică. Dacă vom continua aşa, va fi mult scandal. Pentru a se putea lua măsuri clare, e nevoie de stabilitate politică.

Cătălina Porumbel, moderatorul emisiunii, a intervenit în discuţie. 

Cătălina Porumbel: Vreţi toată puterea, dle Guran, pe toată linia? 

Virgil Guran: Vreţi să vă mint? Eu pot să vă mint, nu e problemă. În momentul de faţă, faptul că se apropie alegerile determină scandal între politicieni. După alegeri, s-a dovedit istoric, se poate sta la masă!. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel