USR, marele pierzător al alegerilor. Alfred Bulai: Cea mai proastă mişcare. S-au erodat din interior
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sociologul Alfred Bulai a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS, despre motivele pentru care USR este marele pierzător al alegerilor locale din 27 septembrie. 

"Ce se întâmplă, USR acum patru ani a făcut o figură nemaipomenită la Bucureşti, a bătut la scor PNL, după care la alegerile generale a făcut o figură foarte frumoasă. A ajuns la vârful de formă anul trecut, când a avut un scor extraordinar pentru un partid nou. După care, din varii motive, au intrat într-o logică fără identitate. S-au trezit că nu vor să participe la guvernare, pentru că aşa e normal, să fie după alegeri, dar susţin guvernarea. E cum e mai prost în politică. Poate aveau şi ei doi miniştri, care poate erau cei mai buni din Guvern. E cea mai proastă mişcare, pentru că nu poţi critica din afară! S-au erodat din interior.

La Bucureşti aveau cele mai mari şanse, dar au preferat varianta propusă de Orban, cu un candidat pierzător acum patru ani şi pe care l-au dat afară din partid. E un candidat excelent dintr-un punct de vedere, că poţi da vina pe cineva dacă pierde alegerile, dar atât. (...) Lumea se uită în marile oraşe, acolo unde au bazin electoral. Firav, dar totuşi important. La nivelul primăriilor nu vor avea ce să demonstreze, iar numărul de consilieri nu înduioşează pe nimeni politic.", a declarat Alfred Bulai în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel