USR-PLUS îl susţine pe Voiculescu: "Nu pleacă nicăieri". Mesaj direct pentru PNL
Autor: Florin Răvdan pe 12 apr, 08:53 | Partide politice

Facebook Vlad Voiculescu

USR-PLUS, prin vocea liderului deputaţilor Ionuţ Moşteanu, a anunţat că îl susţine până la capăt pe Vlad Voiculescu şi a transmis un mesaj direct pentru partenerii de la PNL. 

"Am o veste proastă pentru mafia din sănătate - Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susținerea noastră să termine ce a început!

Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiță imensă din sănătate se simte amenințată. Fie că sunt furnizori de echipamente și consumabile conectați politic și privilegiați dintotdeauna la licitații sau bine coordonați în tot felul de achiziții directe, fie că e vorba de marii directori și profesori inamovibili din sănătate în umbra cărora nu crește nimic de ani de zile, rețelele care se ocupă cu angajările pe șpagă în sistemul de sănătate, cu toții simt că se schimbă ceva și afacerile lor de milioane sunt amenințate. A început o eră nouă, cu transparență, cu concursuri și licitații corecte și ei nu pot accepta asta și s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu.

Dar n-o să le meargă!", a scris Ionuţ Moşteanu pe Facebook. 

Şedinţă USR-PLUS vineri, în toiul scandalului de la Foişor. "I-am cerut lui Vlad să continue lupta"

 

"Vineri seară am avut o ședință a birourilor naționale reunite și cu toții i-am cerut lui Vlad să continue lupta pentru transparență și reforma din sistem. Corpul de control al premierului zice că e o problemă cu publicarea datelor de vaccinare. Noi zicem că e o problemă cu numărul de centre ”speciale” din etapa a doua de vaccinare și vrem să vedem cu toții că nu a sărit nimeni rândul. De aceea Birourile Naționale USR PLUS susțin demararea unei anchete de către Corpul de Control al Ministrului Sănătății privind existența centrelor “închise” de vaccinare, procedurile, accesul la ele și modul în care au respectat cadrul legal", a mai arătat deputatul.

Mesaj pentru PNL. "Funcţiile vin şi trec"

 

"Și în final un mesaj pentru unii parteneri de coaliție - știm cu toții ce înseamnă pregătire de congres, lupta internă și tentația acumulării de capital electoral prin ieșiri publice populiste. Este important însă să ne ridicăm cu toții la înălțimea responsabilității cu care am fost învestiți. Funcțiile vin și trec, dar dincolo de astea avem cu toții o misiune istorică - să învingem coronavirusul și să relansăm economia.

Eu sunt de acord să avem oricând o discuție despre ce ar fi putut face mai bine colegii din executiv, prim ministrul, miniștrii, secretari de stat, responsabilii cu vaccinarea. Însă vom face asta împreună, în echipă, cu feedback constructiv așa cum trebuie să fie între parteneri loiali care vâslesc la aceeași barcă în aceeași direcție și vor să vâslească din ce în ce mai tare", a concluzionat Ionuţ Moşteanu. .

Partide politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri