USR-PLUS mai marchează o victorie în FIEF PNL. Liberalii, înlăturați după 20 de ani din Alba Iulia
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Câteva sute de voturi l-au dat primar pe candidatul USR-PLUS în fața candidatului liberal, conform numărătorii paralele. 

Candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleşa, ar fi obţinut, potrivit numărătorii paralele efectuate de USR - PLUS, cu aproximativ 600 de voturi în plus faţă de contracandidatul liberal Voicu Paul, actualul viceprimar cu atribuţii de primar.

Pleșa a fost membru PNL până la începutul acestui an, când a demisionat din partid și s-a înscris în USR. El era unul dintre cei mai vechi membri PNL din Alba. 

”E o mare victorie astăzi (...). Am crezut în această victorie încă de acum şase luni, când am făcut pasul decisiv pentru a candida la Primăria municipiului Alba Iulia. Am ştiut că vom învinge, pentru că sunt născut în Alba Iulia şi simt pulsul acestui oraş. Ştiam că albaiulienii nu vor accepta până la capăt o astfel de administraţie care hotărăşte singură, pentru un grup de două, trei, persoane. Ştiu foarte bine, pentru că am lucrat în Primăria Alba Iulia, ce trebuie schimbat, ce trebuie modificat, politica care trebuie dusă pentru oraşul Alba Iulia", a afirmat Gabriel Pleşa, într-o declaraţie de presă după aflarea rezultatului, conform Agerpres. 

Hava a condus 20 de ani Alba Iulia



El a mai susţinut că "principalul perdant" este Mircea Hava, cel care a "girat" în PNL candidatura lui Voicu Paul, cu toate că, potrivit lui Pleşa, ştia din sondajele de opinie că acesta va pierde. Municipiul Alba Iulia a fost condus mai mult de două decenii de Mircea Hava (PD, PNL), ales anul trecut europarlamentar.

În vârstă de aproape 54 de ani, Gabriel Pleşa este absolvent de Politehnică. El este antreprenor, deţinând împreună cu fratele său două afaceri.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel