UTA Arad - Dinamo, în Cupa României. Toate biletele la meci s-au vândut
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Finala Cupei României
Finala Cupei României
Conducerea clubului UTA Arad a anunțat, joi, că toate biletele destinate publicului larg pentru meciul cu Dinamo București, din 16-imile Cupei României, au fost epuizate.

UTA Arad programase trei zile, joi, vineri şi sâmbătă, în care să vândă biletele pentru meciul din 16-imile Cupei României cu Dinamo, stabilit să aibă loc marţi, de la ora 16:30, pe stadionul Motorul, din Arad. Numai că toate tichetele scoase la vânzare au fost epuizate încă din primele ore de la deschiderea casieriei de la sediul clubului.

”Conducerea clubului UTA informează că biletele pentru meciul UTA – Dinamo Bucureşti, destinate publicului larg, s-au epuizat în această după-amiază. În cursul zilei de mâine (20 septembrie) – între orele 11:00-14:00 şi 16:00-18:00 – rămân disponibile biletele abonaţilor care încă nu le-au achiziţionat. În cazul în care stocul de bilete nu se epuizează, vânzarea va fi reluată, pentru publicul larg, sâmbătă (21 septembrie) dimineaţă, în intervalul orar 10:00-12:00, tot la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20”, a anunţat UTA, printr-un comunicat.

Câte bilete revin dinamoviştilor

Suporterilor echipei Dinamo le revin 240 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeţilor. Stadionul Motorul, acolo unde va avea loc meciul dintre UTA şi Dinamo, are o capacitate de 4.000 de locuri. Un tichet pentru adulţi a costat 30 de lei, iar elevii, pe baza carnetului de şcolar, au plătit 10 lei pentru a vedea acest joc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel