Vacanță de Paști de o lună. Iulian Cristache: Ministerul Educației a reușit să-și bată joc de o generație de elevi. Să vă fie rușine!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Iulian Cristache
Sursă foto: Facebook Iulian Cristache
Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, reacție dură după anunțul prelungirii vacanței de primăvară.

"Ministerul Educației a reușit să-și bată joc de o generație de elevi și de părinții acestora. Stau și mă întreb ce a stat la baza acestei decizii.Chiar îmi este greu s-o înțeleg! Sa "rupi" elevii, o luna de zile de contextul educațional, cu 2 luni înainte de EN, este cea mai mare prostie. Să dai examenul în luna iulie, la temperaturi extreme, cu mască și-n actualul context pandemic, este o decizie greu de suportat. Să vă fie rușine!", a scris Iulian Cristache pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că astăzi Ministerul Educației a anunțat modificarea structurii anului școlar în curs. Astfel, s-a decis ca vacanța de primăvară a elevilor să fie prelungită cu 2 săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai. Evaluarea Națională va avea loc după Bacalaureat, în perioada 5-8 iulie.

VEZI ȘI: Vacanţa de primăvară, prelungită. Gabriela Firea, semnal de alarmă: Copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel