Vacanță de Paști de o lună. Iulian Cristache: Ministerul Educației a reușit să-și bată joc de o generație de elevi. Să vă fie rușine!
Autor: Doinița Manic pe 23 Martie, 23:09 | Educatie

Sursă foto: Facebook Iulian Cristache

Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, reacție dură după anunțul prelungirii vacanței de primăvară.

"Ministerul Educației a reușit să-și bată joc de o generație de elevi și de părinții acestora. Stau și mă întreb ce a stat la baza acestei decizii.Chiar îmi este greu s-o înțeleg! Sa "rupi" elevii, o luna de zile de contextul educațional, cu 2 luni înainte de EN, este cea mai mare prostie. Să dai examenul în luna iulie, la temperaturi extreme, cu mască și-n actualul context pandemic, este o decizie greu de suportat. Să vă fie rușine!", a scris Iulian Cristache pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că astăzi Ministerul Educației a anunțat modificarea structurii anului școlar în curs. Astfel, s-a decis ca vacanța de primăvară a elevilor să fie prelungită cu 2 săptămâni, între 2 aprilie și 4 mai. Evaluarea Națională va avea loc după Bacalaureat, în perioada 5-8 iulie.

VEZI ȘI: Vacanţa de primăvară, prelungită. Gabriela Firea, semnal de alarmă: Copiii vor ajunge la bunici, adică cea mai vulnerabilă categorie

Educatie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri