Vacanță în Grecia. Galerie foto din Zakynthos, toate motivele să-ți petreci vacanța în Zante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dacă alegi Grecia în 2021, te poți orienta către Zakynthos, o frumoasă insulă din Marea Ionică, care este un mix fantastic de tot ce ți-ai putea dori într-o vacanță. 

Vacanță în Grecia. Zakynthos te așteaptă cu plaje lungi cu nisip, dar și cu plaje cu pietre albe și o apă de un albastru ireal, cu tradiție și fabrici de ulei de măsline (delicios), dar și cu petreceri tematice în cluburi, cu bătrânii insulei care încă râd și cântă în port, dar și cu tineri din toată Europa, gata de distracție, iar lista poate continua la nesfârșit. 

În Zakynthos te poți bucura de plaje întinse cu nisip și intrare lină în mare. Stațiunea Laganas, de exemplu, face parte dintr-un golf de 8 kilometri, cu nisip fin și intrare lină în mare. Stațiunea este mărginită, într-o parte, de două mici insule. La una dintre ele ajungeți pe podul de lemn, se numește Cameo. Aici se fac nunți, dar și petreceri de noapte. Ziua puteți sta la plajă și să vă bucurați de intimitatea unei plaje mici. La cealaltă insulă, Marathonisi, în formă de broască țestoasă, se ajunge cu ”taxi”, adică cu o șalupă. Aici plaja este cu pietre albe, iar apa mării este cea mai frumoasă de pe insulă. Pentru a reveni, sunați șalupa să vină să vă ia. Laganas are câțiva kilometri de magazine, taverne și cluburi, așa că distracția și serile frumoase vor fi nelipsite. La limita stațiunii, cea opusă Cameo, se află o plajă protejată, unde broaștele țestoase Caretta-Caretta depun ouă. Și acesta este doar un exemplu cu privire la diversitatea locului. 

Vezi și: Destinație de vacanță: Zakynthos, Grecia. Cele mai bune stațiuni, recomandări pentru concediu

Insula Zakynthos, paradis grecesc. Tot ce trebuie să știi despre destinația preferată a românilor

Sursă Galerie Foto: Pixabay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel