Vacanță în Israel, măsuri pentru turiști. Burcea (ANAT): Acolo, mai trebuie să faci un test. Sper să se renunţe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Dacă ai de gând să mergi în vacanță în Israel, trebuie să știi ce măsuri au fost impuse de autorități pentru turiști, în vederea combaterii răspândirii coronavirusului.

Israelul va primi turişti vaccinaţi din data de 23 mai. În prima fază, vor fi primite grupurile mari de turişti, dar care sunt şi organizate. Toţi vizitatorii vor putea să intre în Israel doar dacă au fost vaccinaţi cu ambele doze, dar trebuie să aibă şi un test PCR negativ şi un test de anticorpi. Testul de anticorpi va putea fi eliminat doar prin semnarea unui acord bilateral. 

"Nu înţelegem de ce s-au blocat aici pentru că am avut câteva discuţii cu domnul Năsui pe tema asta. Este vorba, pe de-o parte, de românii care merg acolo, dar, pe de altă parte, şi de israelienii care vin România şi care, în 2019, au fost 250.000. Lucrurile astea trebuie puse în practică printr-un simplu protocol. Dacă ne aud domnul ministru Năsui şi echipa sa, ar fi bine să facă lucrurile acesta. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. În principiu, din 23 mai poţi merge cu certificatul de vaccinare în Israel. Acolo, mai trebuie să faci un test şi trebuie să arăţi că ai imunitate. Sper să se renunţe la lucrurile astea pentru că vaccinul este în regulă", a spus Alin Burcea, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel